„Lakers“ įžaidėjas Q. Cookas: žmonės neįvertina, kokį kelią A. Davisui teko nueiti

Los Andželo "Lakers" naujokas Quinnas Cookas mano, kad visuomenė neįvertina jo žvaigždėtojo bendraklubio Anthony Daviso.



"Kai kalbama apie Davisą, žmonės nesupranta, ką jam teko iškęsti. Jis nuėjo sunkų kelią nuo nežinomybės iki žaidėjo numeris 1 šalyje, - teigia Q.Cookas. - Jis buvo geriausias NCAA krepšininkas sezone, kai tapo čempionu, buvo pasirinktas pirmuoju šaukimu naujokų biržoje.

Jis nuėjo kelią nuo nežinomybės iki tokių pasiekimų. Jis buvo Olimpinėse žaidynėse, dalyvavo "Visų žvaigždžių rungtynėse". Davisas daug matė.

Tai, ką jis duoda komandai, yra neįvertinama visuomenėje. Man atrodo, jis yra vienas geriausių žaidėjų iš visų, kurie kada nors buvo išbėgę į aikštelę. Jam reikia kalbėti apie savo pasiekimus, nes jis yra kietas vaikinas. Davisas - nuostabus žaidėjas."


A.Davisas į Los Andželą atvyko praėjusią vasarą iš Naujojo Orleano "Pelicans" ekipos ir puikiai pritapo naujojoje komandoje šalia kitos superžvaigždės LeBrono Jameso.

Šiame NBA lygos sezone 27 metų 208 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 34 minutes renka 26,7 taško, atkovoja 9,4 bei perima 1,5 kamuolio, atlieka 3,1 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja 2,4 metimo.

27 metų 188 cm ūgio įžaidėjas Q.Cookas per 11 minučių pelno 4,8 taško (37,9 proc. trit.), sugriebia 1,1 atšokusio kamuolio ir atlieka 1,1 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: