„Celtics“ žvaigždė J. Brownas: kai buvau 17-os, B. Donovanas pasakė, kad NBA užtruksiu 3 metus

Vienas Bostono "Celtics" lyderių Jaylenas Brownas papasakojo, kaip jį motyvavo dabartinis Oklahomos "Thunder" strategas Billy Donovanas.



Snaiperis žaidė B.Donovano treniruojamoje JAV jaunių (U-18) rinktinėje.

"Visus "žudžiau" treniruotėse ir nesupratau, kodėl man skiriama mažai laiko rungtynių metu. Jis pasakė, kad neduoda man daugiau minučių, nes nepakankamai stengiuosi, - prisimena J.Brownas. - Paklausiau: "Ką turite omenyje? Aš čia su visais susitvarkau." O jis atsakė, kad NBA užtruksiu 3 metus, nes neatiduodu jėgų aikštėje.

Buvau 17-metis vaikinas ir labai emocingas. Nesupratau, kas čia vyksta. Aš juk su visais susitvarkydavau, buvau geriausias toje komandoje. Taip pykau, kad net verkiau. Bet Billy Donovanas padarė didžiulę įtaką mano motyvacijai. Dabar aš NBA ir tikiuosi čia būti dar keletą metų, pažiūrėsim.


Mūsų santykiai su Donovanu iki šiol nėra geri. Jis per daug tuomet pasakė man 17-mečiui. Vertinu tai, ko jis siekė, dažnai prisimenu tą istoriją. Jo elgesys labai paveikė mano požiūrį į darbą."

Šiame NBA lygos sezone J.Brownas itin pastebimai pagerino savo statistinius rodiklius ir tapo tikra komandos žvaigžde.

Šoklusis 23 metų 201 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 34 minutes renka 20,4 taško (38,1 proc. trit.), atkovoja 6,4 bei perima 1,1 kamuolio ir atlieka 2,2 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: