NBA sugrįžta: sezonas bus pratęstas liepos pabaigoje

Stopkadras nuotr.

ESPN praneša, kad NBA klubų vadovai ketvirtadienį rinksis į lemtingą susirinkimą, kuriame turėtų patvirtinti sezono atnaujinimo planą.



Adrianas Wojnarowskis skelbia, kad Orlande esančiame Walto Disnėjaus parke susirinks 22 komandos – 13 iš Vakarų konferencijos ir 9 iš Rytų – tai yra visos ekipos, kurios dar turi vilčių patekti į akrintamąsias varžybas.

Pirmosios rungtynės Walto Disnėjaus pramogų parke bus sužaistos liepos 31-ąją. Vėliausia galima sezono pabaigos data yra spalio 12-oji.

Verta paminėti, kad minties nutraukti sezoną atsisakiusi NBA gerokai iškreipė vasaros rinką. Lygos sezonui užsitęsus šis gali finišuoti vėliau nei startuos Eurolyga, todėl žaidėjų judėjimas tarp komandų bus kitoks nei bet kada anksčiau.

Taip pat jau pateikta, kaip turės elgtis krepšininkai per kovas Orlando Disnėjaus parke: žaidėjai po rungtynių negalės naudotis dušu, o nusiprausti turės viešbučių kambariuose įrengtuose dušuose, atsarginiai žaidėjai vienas nuo kito turės sėdėti laikantis vieno metro atstumo, rungtynėms neregistruoti krepšininkai dvikovas stebėti privalėtų iš tribūnų, o svečiai, kaip šeimos nariai, krepšininkus galės aplankyti tik prasidėjus atkrintamosioms dvikovoms.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: