NBA oficialiai grįžta: patvirtintas sezono pratęsimo formatas

NBA klubų vadovai susirinko į lemiamą susirinkimą, kuriame patvirtino sezono atnaujinimo planą.



29 klubai palaikė NBA planą, kuris įtrauks 22 komandas – po aštuonias iš Rytų ir Vakarų konferencijų bei šešias arčiausiai atkrintamųjų varžybų ribos buvusias ekipas.

Prieš balsavo tik Portlando „Trail Blazers“ ekipa.

NBA sezonas prasitęs lietuviams Jonui Valančiūnui ir Domantui Saboniui. Niujorke „Knicks“ žaidusiam Ignui Brazdeikiui sezonas yra baigtas.


Taip pat skelbiama, jog naujokų biržos loterija įvyks rugpjūčio 25 dieną, o pati birža spalio – 12-ąją. Spalio 15-oji yra diena, iki kurios maksimaliai gali tęstis šis sezonas.

Pirmosios rungtynės Walto Disnėjaus pramogų parke bus sužaistos liepos 31-ąją.

Verta paminėti, kad NBA gerokai iškreipė vasaros rinką. Lygos sezonui užsitęsus šis gali finišuoti vėliau nei startuos Eurolyga, todėl žaidėjų judėjimas tarp komandų bus kitoks nei bet kada anksčiau.

Taip pat jau pateikta, kaip turės elgtis krepšininkai per kovas Orlando Disnėjaus parke: žaidėjai po rungtynių negalės naudotis dušu, o nusiprausti turės viešbučių kambariuose įrengtuose dušuose, atsarginiai žaidėjai vienas nuo kito turės sėdėti laikantis vieno metro atstumo, rungtynėms neregistruoti krepšininkai dvikovas stebėti privalėtų iš tribūnų, o svečiai, kaip šeimos nariai, krepšininkus galės aplankyti tik prasidėjus atkrintamosioms dvikovoms.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: