J.R. Smithui veikiausiai pavyks išvengti atsakomybės už riaušininko suspardymą (VIDEO)

Kaip jau rašėme, penkiolika sezonų NBA lygoje praleidęs bei 2016 metais čempionu su Klivlando "Cavaliers" tapęs J.R.Smithas sumušė vieną riaušių Los Andželo dalyvių, kuris sudaužė jo automobilio lango stiklą. Incidentą buvo įrašytas, o vaizdo įrašas pateko į internetą.



Pranešama, kad J.R.Smithui veikiausiai pavyks išvengti atsakomybės, nes policija taip ir nesulaukė aukos pareiškimo.

Incidentas įvyko gegužės 31 dieną Los Andžele. Krepšininkas ir jo buvęs bendraklubis Klivlando "Cavaliers" komandoje Jordanas Clarksonas dalyvavo šeštadienį Los Andžele vykusiuose protestuose.

J.R.Smithas pateikė savo įvykio versiją: "Noriu, kad išgirstumėte apie tai tiesiog dabar, iki tol, kol išgirsite nesąmones kur nors kitur. Vienas iš tų suknistų baltų berniukų nesuprato, kur atsidūrė, ir sudaužė mano automobilio langą. Tai įvyko gyvenamajame rajone, čia nėra jokių parduotuvių, nieko panašaus.


Pavijau jį ir išspardžiau jam užpakalį. Kai pažiūrėsite įrašą, pamatysite: pavijau ir išspardžiau jam užpakalį. Jis sudaužė mano langą. Tai nėra nusikaltimas neapykantos pagrindu, aš nė su kuo nekonfliktuoju, niekas nekonfliktuoja su manimi. Problema suknistoje sistemoje. Šitas padugnė sudaužė mano langą, aš jį pamokiau. Jis nežinojo, kieno langą sudaužė, dėl to gavo."

Per savo karjerą NBA lygoje 34 metų 194 cm ūgio snaiperis, vilkėdamas Naujojo Orleano "Pelicans", Niujorko "Knicks" ir "Cavaliers" marškinėlius, viso sužaidė 961 rungtynes, vidutiniškai per 27 minutes pelnydavo 12,6 taško (37,4 proc. trit.), atkovodavo 3,2 bei perimdavo po 1 kamuolį ir atlikdavo 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

JAV vyksta masiniai protestai ir riaušės dėl George'o Floydo nužudymo. Juodaodį vyrą Mineapolyje sulaikė gegužės 25 dieną įtariant jį susimokėjus parduotuvėje padirbta 20 dolerių kupiūra.

Vienas iš policininkų laikė G.Floydo kaklą prispaudęs keliu prie žemės ilgiau nei 5 minutes, nors pastarasis vis kartojo, kad negali kvėpuoti. Galiausiai vyras prarado sąmonę, buvo nugabentas į ligoninę, kur netrukus mirė.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: