2021 metais pagrindis „Warriors“ taikinys bus G. Antetokounmpo

Penkerius pastaruosius metus NBA penkiuose finaluose žaidusi ir trijuose triumfavusi San Francisko "Golden State Warriors" komanda šį sezoną nusirito į patį lygos turnyrinės lentelės dugną ir nepateko tarp 22 varžybas Orlande pratęsiančių ekipų.



Tačiau garsiojo Steve'o Kerro auklėtiniai neketina nuleisti rankų ir ruošiasi atgimimui ateityje, kai grįš traumuoti lyderiai Stephenas Curry ir Klay'us Thompsonas.

Dar rimtesni planai numatyti tolimesnei ateičiai. Skelbiama, kad pagrindinis "Karių" taikinys 2021 metais bus laisvuoju agentu tapsiantis Milvokio "Bucks" lyderis ir praėjusio sezono lygos MVP Giannis Antetokounmpo.

Kitąmet baigiasi graiko 2017 metais pasirašytas 100-milijoninis kontraktas, neabejojama, kad jį savo gretose norės matyti ne vienas pajėgiausias lygos klubas, o paties krepšininko noras likti Milvokyje priklausys nuo komandos galimybių kovoti dėl čempionų titulo.


Tiesa, seniai į G.Antetokounmpo nusitaikęs "Warriors" klubas bandys jį gauti mainų būdu dar iki jam tampant laisvuoju agentu.

Šiame NBA lygos sezone 25 metų 211 cm ūgio puolėjas per mačą vidutiniškai renka 29,7 taško, atkovoja 11,5 bei perima po 1 kamuolį, atlieka 5,8 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja po 1 metimą.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: