NBA planas gali žlugti: K. Irvingas siūlys žaidėjams nežaisti NBA sezono pratęsime

Vis daugiau krepšininkų reiškia nepasitenkinimą NBA sprendimu pratęsti sezoną ir svarsto galimybę nevykti į Orlandą, kur „Disney World“ pramogų parke turėtų ir vykti sezono pratęsimas.



Skelbiama, jog Bruklino „Nets“ ir NBA žaidėjų viceprezidentas Kyrie Irvingas artėjančią naktį kalbėsis su beveik 200 žaidėjų ir klaus jų nuomonės apie priimtą lygos sprendimą pratęsti sezoną.

K. Irvingas teigia, jog žaidėjai turėtų nerungtyniauti prasitęsiančiose varžybose dėl šiuo metu vykstančių protestų prieš rasinę nelygybę bei neaiškios koronaviruso situacijos šalyje.

„Kokią žinutę mes siunčiame, jei sutinkame žaisti sezono pratęsime? Dabar gatvėse protestuojame ir einame iš proto, bet netrukus paliksime savo šeimas per šiuos siaubingus laikus ir rungtyniausime vietoje, kurioje nebus klubų savininkų? Kokia viso to prasmė?


Turime tris mėnesius gyventi kone karantino sąlygomis vien tam, kad sumažinti lygos ekonominius praradimus ir linksminti žmones. Didžioji dalis mūsų NBA žaidėjų yra juodaodžiai. Ar tai logiška? Tai būtų žingsnis atgal“, - teigė neįvardytas juodaodis žaidėjas.

Primename, kad kiek anksčiau buvo pranešta, jog žaidėjai turės teisę pasirinkti nežaisti atnaujintame sezone Orlande, tačiau tuomet jie negaus uždarbio už likusias 8 reguliariojo sezono rungtynes.

Spėjama, kad apie sezono atnaujinimo praleidimą daugiausia kalba žaidėjai, kurių komandos nepretenduoja į titulą.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: