NBA žvaigždės dėl sezono atnaujinimo kelia savo reikalavimus

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) klubo Bostono „Celtics“ vidurio puolėjas Enesas Kanteras papasakojo apie pokalbį su vienu lygos žaidėju. Jo teigimu, vienoje komandoje krepšininkai neketina žaisti, kol nebus rasta vakcina nuo COVID-19.



„Turiu daug draugų įvairiose NBA komandose. Bendravau su vienu iš jų, pavardės neminėsiu. Jis pasakė: „Mūsų komandoje daug vyrukų, kurie neketina žaisti“. Tai yra Rytų konferencijos komanda, ji patekusi į atkrintamąsias varžybas“, - sakė E. Kanteras.

„Šie vyrukai – superžvaigždės. Atskleisčiau jų pavardes, bet tuomet jūs pakvaištumėte. Jie pasakė, kad neketina žaisti, kol nebus išrasta vakcina“, - pridūrė Turkijos krepšininkas.

Anksčiau buvo pranešta, jog NBA pasirengusi tartis su žaidėjais, kurie protestuoja prie sezono atnaujinimą. Lygos vadovybė planuoja rasti kompromisą su krepšininkais ir išspręsti probleminius klausimus pasitelkdama Žaidėjų asociaciją.


Taip pat kai kurie krepšininkai, tarp kurių yra Bruklino „Nets“ įžaidėjas Kyrie Irvingas, nepalaiko idėjos baigti sezoną, nes šiuo metu padėtis JAV dėl rasizmo yra įtempta.

NBA planuoja sezoną pabaigti Orlande, uždaroje Disnėjaus parko teritorijoje. Čempionatas turėtų būti atnaujintas liepos 31 dieną.





Alfa.lt

Video rekomendacijos: