Latvio sprendimas nebetęsti NBA čempionato sulaukė kolegų pašaipų

Orlando „Magic“ klubo gynėjas Evanas Fournier sukritikavo Vašingtono „Wizards“ ekipos aukštaūgį latvį Davisą Bertanį, atsisakiusį dalyvauti atnaujintame 2019–2020 m. Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionate.



Kaip jau skelbėme, D. Bertanis, kuriam anksčiau buvo dukart plyšę kelio kryžminiai raiščiai, viešai pareiškė neketinantis tęsti atnaujinto NBA čempionato.

Kodėl taip pasielgta, išsamiau paaiškino Latvijos žvaigždės agentas Arturas Kalnitis.

„Kai NBA pareiškė, kad žaidėjai, kurie nerungtyniaus atnaujintame NBA čempionate Orlande, nesulauks jokių sankcijų ir neteks tik 1 proc. savo atlyginimo, sėdome su Davisu tai apsvarstyti. Bertanis rengiasi pasirašyti didžiausią sutartį savo gyvenime, o žaisdamas NBA čempionate Orlande jis labai rizikuotų.


Tai nebuvo sunkus sprendimas. Jei „Wizards“ konferencijoje užimtų penktą, šeštą ar net aštuntą vietą, viskas būtų kitaip“, – agento žodžius cituoja „HoopsHype“.

„Čia rimtai? Jei tu manai, kad yra normalu sėdėti ir žiūrėti, kaip tavo komanda žaidžia, o tu esi visiškai sveikas, tai daug pasako apie tave. Štai kas negerai su NBA žaidėjais šiais laikais“, – savo „Twitter“ paskyroje parašė pasipiktinęs „Magic“ žaidėjas E. Fournier.





Alfa.lt

Video rekomendacijos: