„Lakers“ gynėjas A. Bradley nedalyvaus sezono pratęsime, jį greičiausiai pakeis J.R. Smithas

Dalyvauti Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezono pratęsime atsisakė ir Los Andželo "Lakers" gynėjas Avery Bradley.



Krepšininkas paaiškino, kad nenori rizikuoti savo šeimos sveikata. Jo šešiametis sūnus turėjo problemų su respiratoriniais susirgimais, tad jam greičiausiai nebūtų leista gyventi "burbule" Orlande.

A.Bradley dėl atsisakymo žaisti likusias rungtynes praras apie 650 tūkst. dolerių iš savo atlyginimo.

Šiame sezone 29 metų 188 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 24 minutes įmesdavo 8,6 taško (36,4 proc. trit.), sugriebdavo 2,4 atšokusio kamuolio ir atlikdavo 1,3 rezultatyvaus perdavimo.


Kaip praneša garsus ESPN krepšinio apžvalgininkas Adrianas Wojnarowski, realiausias kandidatas pakeisti A.Bradley yra laisvasis agentas J.R.Smithas.

34-erių veteranas buvo dabartinio "Lakers" lyderio LeBrono Jameso bendraklubis Klivlando "Cavaliers" komandoje, siu kuria 2016 metais tapo NBA čempionu bei buvo atleistas praėjusių metų liepos 15 dieną.

Per savo karjerą NBA lygoje 194 cm ūgio snaiperis, vilkėdamas Naujojo Orleano "Pelicans", Niujorko "Knicks" ir "Cavaliers" marškinėlius, viso sužaidė 961 rungtynes, vidutiniškai per 27 minutes pelnydavo 12,6 taško (37,4 proc. trit.), atkovodavo 3,2 bei perimdavo po 1 kamuolį ir atlikdavo 2,1 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: