K. Durantas nenorėtų žaisti Orlande ir būdamas sveikas

Visą šį Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezoną dėl sunkios traumos praleidęs Bruklino "Nets" naujokas Kevinas Durantas pareiškė, kad veikiausiai praleistų varžybų atkūrimą Orlande, jei būtų sveikas.



"Greičiausiai nežaisčiau, kadangi yra daug neaiškumų, matome daug naujų susirgimo atvejų. Nenuspėjama situacija, - teigia lygos superžvaigždė. - Man lengva dabar apie tai kalbėti, nes vis dar neatsistačiau, tačiau veikiausiai nevykčiau į Orlandą.

Žinoma, pasitarčiau su komandos draugais, savo aplinkos žmonėmis. Šiaip aš tuo ir užsiėmiau pusantro mėnesio, tačiau kažkas mano viduje sako "ne". Nenorėčiau ten vykti, ypač po trijų mėnesių pertraukos".

K.Durantas, vilkėdamas "Golden State Warriors" ekipos marškinėlius, praėjusio sezono atkrintamųjų varžybų metu patyrė sunkią Achilo sausgyslės traumą, o vasarą kartu su savo bičiuliu Kyrie Irvingu perėjo į Brukliną, nors buvo žinoma, kad žaisti pirmajame sezone negalės.


Negana to, dukart NBA čempionas ir 10-ies "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis buvo užsikrėtęs ir koronavirusu, nuo kurio greitai pasveiko.

Praėjusiame reguliariajame sezone K.Durantas per susitikimą vidutiniškai rinko po 26 taškus (52,1 proc. met., 35,3 proc. trit.), atkovojo 6,4 bei perėmė 0,7 kamuolio, atliko 5,9 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 1,1 metimo.

Atkrintamosiose varžybose 31 metų 208 cm ūgio puolėjo rodikliai buvo dar įspūdingesni - 32,3 pelnyto taško (51,4 proc. met., 43,8 proc. trit.), 4,8 atkovoto bei 1,1 perimto kamuolio, 4,5 rezultatyvaus perdavimo ir po 1 blokuotą metimą.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: