K. Durantas išprognozavo NBA finalo dalyvius bei nugalėtoją

Visą šį Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezoną dėl sunkios traumos praleidęs Bruklino "Nets" naujokas Kevinas Durantas išprognozavo finalo Orlando "burbule" dalyvius bei nugalėtoją.



"Man nepatinka prognozuoti, nes gali įvykti bet kas, tai matėte pernai su mumis, - teigia lygos superžvaigždė. - Tačiau jei reikia išsirinkti, sakyčiau, kad dėl titulo kovos "Clippers" ir "Bucks".

Finale pranašumą skiriu "Clippers". Jie turi labai didelį pasirinkimą sudėtyje... Pergalei būtini tvirti sparnai. O sparnuoti pas juos Paulas George'as ir Kawhi Leonardas. Jie yra "Top 3", "Top 4" geriausių vaikinų, kurie žaidžia su sparnais. Ir jie atstovauja vienai komandai."

K.Durantas, vilkėdamas "Golden State Warriors" ekipos marškinėlius, praėjusio sezono atkrintamųjų varžybų metu patyrė sunkią Achilo sausgyslės traumą, o vasarą kartu su savo bičiuliu Kyrie Irvingu perėjo į Brukliną, nors buvo žinoma, kad žaisti pirmajame sezone negalės.


Negana to, dukart NBA čempionas ir 10-ies "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis buvo užsikrėtęs ir koronavirusu, nuo kurio greitai pasveiko.

Praėjusiame reguliariajame sezone K.Durantas per susitikimą vidutiniškai rinko po 26 taškus (52,1 proc. met., 35,3 proc. trit.), atkovojo 6,4 bei perėmė 0,7 kamuolio, atliko 5,9 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 1,1 metimo.

Atkrintamosiose varžybose 31 metų 208 cm ūgio puolėjo rodikliai buvo dar įspūdingesni - 32,3 pelnyto taško (51,4 proc. met., 43,8 proc. trit.), 4,8 atkovoto bei 1,1 perimto kamuolio, 4,5 rezultatyvaus perdavimo ir po 1 blokuotą metimą.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: