J. Valančiūnas tiki „Grizzlies“ ateitimi: „Tai yra puiki patirtis mūsų ekipai“ (VIDEO)

Jono Valančiūno atstovaujamai Memfio „Grizzlies“ ekipai nepavyko patekti į Vakarų konferencijos atkrintamąsias varžybas.



„Grizzlies“ papildome mače 122:126 (19:31, 33:27, 42:31, 28:37) pralaimėjo Portlando „Trail Blazers“ komandai ir taip baigė savo pasirodymą šiame sezone.

J. Valančiūnas pralaimėtojams per 34 minutes surinko 22 taškus (8/12 dvit., 0/4 trit., 6/6 baud.), atkovojo 17 kamuolių bei atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Nors ir pralaimėjo, J. Valančiūnas džiaugiasi tuo, kad jauna jo komanda įgijo tokios svarbos rungtynių patirties.


„Kiekvieną kartą žengę į aikštę mes įgauname patirties. Tokioje situacijoje mums kartu dar neteko būti, kai kurie nėra žaidę tokios svarbos rungtynių. Tai ir yra patirtis, kurios mes ieškome kaip komanda, kaip vienas kolektyvas. Dabar mums prasideda tarpsezonis, kurio metu mes turime tapti geresniais. Mes puikiai žinome, kur turime pasitempti. Viskas priklauso nuo mūsų – sunkiai dirbti ir pasiruošti artėjančiam sezonui“, – kalbėjo JV.

Lietuvis taip pat atskleidė, kad ir toliau sieks daugiau dalintis kamuoliais su komandos draugais.

„Aš tik žaidžiu savo žaidimą, dalinuosi kamuoliu, nes turime puikius metikus. Taip žaisti yra smagu, dalintis yra smagu. Smagu matyti, kad taškus renka visi“, – pasakojo JV.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: