NBA tvarkaraštis Lietuvos laiku: nepraleisk svarbiausių sezono rungtynių

Didysis krepšinis - sugrįžo! Krepšinio gerbėjų klausimai kada prasidės NBA sezonas? Kada žais Domantas Sabonis? Kada ir kaip stebėti rungtynes? Kada prasideda rungtynės Lietuvos laiku? Visi šie klausimai jau turi atsakymus ir bus atsakyti šiame straipsnyje.



NBA sezonas buvo sustabdytas kovo 11-ąją, tačiau pagaliau krepšinis grįžo ir jo startas jau Liepos 31-osios naktį Lietuvos laiku. NBA tvarkaraštis sezono atnaujinime yra sudėliotas atsižvelgiant į fanus stebinčius krepšinį visoje Europoje, tad kiekvieną dieną rungtynės vyks ne tik, kaip jau buvome įpratę - vėlyvą naktį, tačiau ir europiečiams gerokai labiau priimtinu metu.

Didžiausią ažiotažą NBA sezono atnaujinime keliantys mačai

„Grizzlies“ - „Blazers“. Jonas Valančiūnas NBA lygos pratęsime laukia rimtas testas jau pirmajame mače, Memfio „Grizzlies“ ekipai rimtą iššūkį turėtų mesti dėl vietos aštuntuke realias mintis puoselėjantis Portlando „Trail Blazers“ klubas. Penktadienio vakarą 23:00 val. Lietuvos laiku vyksiantis mačas tarp dviejų šiuo metu aštuntą bei devintą vietas užimančias ekipas gali turėti esminę reikšmę skaičiuojant galutinius reguliariojo sezono rezultatus rugpjūčio 13-ąją.

„Grizzlies“ - „Blazers“ mače krepšinio lažybų specialistai favorito etiketę klijuoja Portlando ekipai, kurios pergalė vertinama 1.82 koeficientu, pratęsimo galimybė - 13.00, Jono Valančiūno atstovaujamos ekipos pergalei savo ruožtu skiriamas 2.17 koeficientas.



Įdomu yra ir tai, jog didelė dalis rungtynių kiekvieną dieną bus žaidžiama Europai palankiu laiku, tad stebėti karščiausias NBA lygos rungtynes bus patogiau nei bet kada anksčiau.

„Pacers“ - „76ers“. Itin intriguojanti bei didžiulę svarbą turnyro lentelėje turėsianti dvikova jau pirmajame mače laukia ir antrosios NBA lietuviškosios ekipos, kurios garbę gina Domantas Sabonis. Indianos „Pacers“ ekipa prieš sezono atnaujinimą žengia penktoje pozicijoje, tiesa turi tiek pat pergalių bei pralaimėjimų kaip ir jų pirmasis varžovas po atnaujinimo - Filadelfijos „76ers“. Domanto Sabonio situacija vis dar išlieka neaiški, puolėjas yra patyręs traumą, kurios gijimo trukmė vis dar išlieka didžiule mįsle visiems ekipos gerbėjams.

„Pacers“ - „76ers“ mače ganėtinai aiškiais favoritais laikomi Filadelfijos miesto krepšininkai, kurių pergalė vertinama 1.52 koeficientu, pratęsimo galimybei skiriamas 13.00, o Indianos „Pacers“ klubo pergalei - 2.75 koeficientas.

Ir jeigu Indianos „Pacers“ ekipos pirmąją savaitę po NBA 2019-2020 sezono atnaujinimo lauks sąlyginai lengvokas tvarkaraštis, mačai prieš: „Wizards“, „Magic“, „Suns“ ekipas. Visiškai priešingas scenarijus numatomas Jono Valančiūno „Grizzlies“, kurių po pirmojo rimto testo lauks ne ką silpnesni varžovai: „Spurs“, dar vieni tiesioginiai konkurentai dėl 8-osios vietos - Naujojo Orleano „Pelicans“ bei dėl aukštesnės vietos kovojantys ir prieš sezono atnaujinimą ketvirtoje turnyro lentelės vietoje žengiantys Jutos „Jazz“ krepšininkai.





Blogas.betsafe.lt

Video rekomendacijos: