K. Perkinsas apsikvailino: pareiškė, kad M. Jordanas nekovojo dėl čempiono titulo

Buvęs ilgametis NBA žaidėjas, 2008 metų lygos čempionas, o dabar ESPN krepšinio apžvalgininkas Kendrickas Perkinsas apsijuokė.



Ypatingo susižavėjimo Los Andželo "Lakers" lyderiu LeBronu Jamesu neslepiantis ekspertas, aptardamas savo dievaičio pasirodymą atkrintamosiose varžybose rėžė, kad Čikagos "Bulls" legenda Michaelas Jordanas nekovojo dėl čempiono titulo būdamas 35-erių.

"Dar nemačiau žaidėjo, kuriam būtų daromas toks spaudimas, ir kuris dominuotų tokiu ilgu laikotarpiu, - pareiškė K.Perkinsas. - Spaudimas prasidėjo, kai LeBronas Jamesas pateko ant "Sports Illustrated" viršelio būdamas 16-os, jį pavadino "išrinktuoju". Michaelas Jordanas buvo atleistas iš savo mokyklos komandos.

Ir, beje, kalbant apie čempionato laimėjimą šiemet, LeBronui dabar 35 metai! Jordanas nekovojo dėl čempiono titulo būdamas 35-erių!"


Internete akimirksniu sureagavo į šį pareiškimą ir priminė K.Perkinsui, kad M.Jordanas savo šeštąjį titulą iškovojo, kai jam buvo būtent 35 metai.

"Michaelas Jordanas tapo čempionu, tik įsivaizduok, būdamas 35-erių", - pašiepė radijo laidų vedėjas Justinas Termine'as.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: