D. Wade'as: pirmąkart stebėjau LeBroną kaip žiūrovas, jis - tikras žvėris

Majamio "Heat" legenda Dwyane'as Wade'as pasidalijo įspūdžiais apie Los Andželo "Lakers" lyderio LeBrono Jameso žaidimą praėjusiame sezone.



Abu krepšininkai "Heat" gretose tapo Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionais 2012 ir 2013 metais, o L.Jamesas praėjusiais metais iškovojo savo ketvirtąjį titulą.

"Pasakiau LeBronui, kad tai pirmas kartas, kai stebėjau jį kaip žiūrovas, - pasakoja D.Wade'as. - Tiesiog kai žaidžiau pats, žiūrėjau į jį kaip į varžovą bei kaip į žmogų, kurių turiu pralenkti.

Kai buvome bendraklubiai, man rūpėjo tai, kaip maksimaliai išnaudoti mūsų sugebėjimus žaidžiant poroje, kaip iškovoti titulus. Ir štai dabar aš pirmą kartą stebėjau kaip žiūrovas.


Parašiau jam: "Bro! Tu velniškai geras!" Jis tikras žvėris. Vienas geriausių kada nors žengusių į aikštelę."

Praėjusiame reguliariajame sezone L.Jamesas per susitikimą vidutiniškai rinkdavo 25,3 taško (34,8 proc. trit.), atkovodavo 7,8 bei perimdavo 1,2 kamuolio ir atlikdavo net 10,2 rezultatyvaus perdavimo.

Atkrintamosiose varžybose 35 metų 206 cm ūgio puolėjo rodikliai buvo dar įspūdingesni - 27,6 pelnyto taško (37 proc. trit.), 10,8 atkovoto bei 1,2 perimto kamuolio ir 8,8 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: