K. Durantas: neįsivaizduoju, iš kur atsirado istorija, kad įkalbinėjau J. Hardeną

Kaip jau skelbėme, viena ryškiausių NBA žvaigždžių ir Hjustono "Rockets" lyderis Jamesas Hardenas atsisakė likti komandoje ir pareikalavo mainų.



Pranešama, kad 2018 metų lygos MVP pageidauja vykti tik į Bruklino "Nets" klubą, kuriame prisijungtų prie dviejų kitų superžvaigždžių - Kevino Duranto ir Kyrie Irvingo.

J.Hardenas atsisakė dvejų metų 103 mln. dolerių vertės kontrakto, kuris būtų pradėjęs galioti nuo 2023 metų, o gynėjas taptų pirmuoju krepšininku NBA istorijoje su garantuota ne mažesne nei 50 mln. dolerių alga.

Praėjusį sezoną dėl sunkios traumos praleidęs ir "Nets" gretos dar nedebiutavęs K.Durantas paneigė gandus, kad jis įkalbinėjo savo draugą prisijungti prie Bruklino komandos.


"Neįsivaizduoju, kas išgalvojo šią istoriją, neva mes su Jamesu aptarinėjome šią temą treniruotės metu, - stebisi dukart NBA čempionas, lygos MVP bei 10-ies "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis. - Nežinau, iš kur tai ištraukė. Jamesas - mano draugas, tačiau tegu šiais dalykais užsiima vadyba. Aš esu susikoncentravęs treniruotėms.

Bet kas gali sukurti istoriją, ir ji pritrauks dėmesį."

Praėjusiame reguliariajame sezone J.Hardenas vidutiniškai per 37 minutes rinko 34,3 taško (35,5 proc. trit.), atkovojo 6,6 bei perėmė 1,8 kamuolio ir atliko 7,5 rezultatyvaus perdavimo.

Kiek mažiau solidūs 31-erių 196 cm ūgio gynėjo rodikliai buvo ir atkrintamosiose varžybose - 29,6 pelnyto taško (33,3 proc. trit.), 5,6 atkovoto bei 1,5 perimto kamuolio ir 7,7 rezultatyvaus perdavimo per 37 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: