Sh. O'Nealas ir Ch. Barkley: D. Mitchellas niekada netaps superžvaigžde (Žaidėjas atsakė vienu žodžiu)

Ketvirtadienį Jutos "Jazz" namie 129:118 įveikė Naujojo Orleano "Pelicans", o šeimininkus į pergalę vedė 36 taškus surinkęs, 7 atšokusius kamuolius sugriebęs ir 5 rezultatyvius perdavimus atlikęs Donovanas Mitchellas.



Šiuo metu televizijoje dirbančios NBA legendos Shaquille'as O'Nealas ir Charlesas Barkley aptarė krepšininką ir svarstė, ar jis gali iš "Visų žvaigždžių" rungtynių žaidėjo pakilti į superžvaigždės lygį.

"Jis turi būti antras ar trečias žaidėjas komandoje", - rėžė Shaqas.

"Superžvaigždė - tai žmogus, kuris gali laimėti rungtynes įvairiais būdais. Yra daug vaikinų, kurie puikiai atakuoja krepšį. Donovanas - neįtikėtinas žaidėjas. Kai bandai paaiškinti šį skirtumą, atrodo, kad veteranai vėl kažką kritikuoja.


Jis puikiai susitvarko rinkdamas taškus. Nesiginčyju. Tačiau jis neduoda jokio efekto kituose žaidimo elementuose", - pareiškė Ch.Barkley.

Po susitikimo Sh.O'Nealas nutarė pakalbinti patį krepšininką.

O'Nealas: Šiandien eteryje pasakiau, kad esi vienas mėgstamiausių mano žaidėjų, tačiau neturi to, kas padėtų pakilti į aukštesnį lygį. Pasakiau tai tyčia. Norėjau, kad tu išgirstum. Ką manai?

Mitchellas: Gerai.

O'Nealas: Ir tai viskas?

Mitchellas: Tai viskas. Aš pati girdžiu nuo pirmojo sezono lygoje. Man belieka tapti geresniu bi daryti tai, ką darau.

Šiame NBA lygos sezone 24 metų 183 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 34 minutes pelno 24,3 taško (40,8 proc. trit.), atkovoja 3,9 kamuolio ir atlieka 4,9 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: