M. Gasolis gali prisijunti prie „Warriors“ sezono viduryje

M. Gasolis gali prisijunti prie „Warriors“ sezono viduryje

FIBA nuotr.

Ispanijos krepšinio žvaigždė Marcas Gasolis baigė karjerą rinktinėje, tačiau dar nėra galutinai apsisprendęs dėl savo ateities.



Kaip praneša "The Atletic" apžvalgininkas Anthony Slateris, katalonas gali viduryje NBA sezono prisijungti prie San Fransisko "Golden State Warriors".

Eksperto teigimu, M.Gasolis tinka "karių" strategui Steve'ui Kerrui ir komandoje galėtų atlikti vaidmenį, kokį atliko Andrew Bogutas. Australas buvo atvykęs į "Warriors" 2019 metais.

Priminsime, kad neseniai Los Andželo "Lakers" išmainė krepšininką į Memfio "Grizzlies" klubą, kuris veterano neleido bei nereikalavo jo grįžimo iš Ispaniijos.


Praėjusiame NBA lygos sezone 36-erių 211 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 19 minučių rinko po 5 taškus, atkovojo 4,1 kamuolio, atliko 2,1 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 1,1 metimo.

Jei būtų likęs lygoje, 2021-2022 metų sezone katalonas uždirbtų 2,7 mln. JAV dolerių.

Anksčiau Ispanijos žiniasklaida pranešė, kad M.Gasolis karjerą baigs antrojoje šalies lygoje rungtyniaujančioje Žironos "Uni Girona" komandoje, kurioje ją ir pradėjo bei kurios prezidentas yra šiuo metu.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: