Atskleista K. Irvingo atsisakymo skiepytis priežastis: žvaigždė – ne prieš vakciną?

Atskleista K. Irvingo atsisakymo skiepytis priežastis: žvaigždė – ne prieš vakciną?

Kaip jau rašėme, Bruklino "Nets" atsibodo istorija su NBA lygos superžvaigždės ir komandos pagrindinio atakų organizatoriaus Kyrie Irvingo kategorišku atsisakymu skiepytis.



Klubo savininkas Josephas Tsai, generalinis vadybininkas Seanas Marksas bei kitos ekipos žvaigždės Kevinas Durantas ir Jamesas Hardenas pirmadienį nutarė, kad krepšininkas negalės treniruotis ir rungtyniauti visuose mačuose, kol nepakeis savo sprendimo.

"The Arhletic" apžvalgininkas Shamsas Charania papasakojo, kas lėmė tokį žaidėjų profsąjungos vykdomojo komiteto viceprezidento, septynerių "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvio bei 2016 m. NBA čempiono elgesį.

"Daugybė šaltinių, kurie turi tiesioginės informacijos apie Irvingo apsisprendimą, pranešė "The Atletic", kad Kyrie iš tiesų nėra nusistatęs prieš vakcinavimą.


Jo pozicija yra tokia, kadangi jis yra susirūpinęs tuo, kad žmonės dėl COVID-19 prevencijos taisyklių praranda darbą.

Irvingas tai paaiškino tai savo komandos draugams. Jam tai yra rimtesnė problema, nei kova aikštelėje.

Irvingas meta iššūkį visuomenės kontroliavimui. Žinant jo gyvenimo situaciją, jis sugeba priimti tokį sprendimą. Vieno iš šaltinių teigimu, Kyrie nori tapti tarpininku tų, kurių balsas nėra girdimas", – rašo Sh.Charania.

Priminsime, kad pagal taisykles nevakcinuoti žaidėjai negali dalyvauti "Nets" namų rungtynėse. K.Irvingui kiekvienas praleistas mačas kainuos po 448 tūkst. dolerių.

Praėjusiame reguliariajame sezone K.Irvingas dėl įvairiausių, dažnai kritikuojamų priežasčių praleido 18 iš 72 rungtynių.

29-erių 188 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 35 minutes rinko 26,9 taško (40,2 proc. trit.), atkovojo 4,6 bei perėmė 1,4 kamuolio ir atliko po 6 rezultatyvius perdavimus.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: