LeBronas po pralaimėjimo pyko dėl netikslaus testo: karantine praradau ritmą

LeBronas po pralaimėjimo pyko dėl netikslaus testo: karantine praradau ritmą

Los Andželo derbyje "Lakers" namie 115:119 nusileido "Clippers", o į rikiuotę grįžęs šeimininkų komandos lyderis LeBronas Jamesas pelnė 23 taškus (7/15 dvit., 2/8 trit., 3/5 baudų), sugriebė 11 kamuolių ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.



Prieš tai po 4 kartus NBA čempionas ir lygos MVP praleido kelias dienas karantine po teigiamo COVID-19 testo, kuris buvo netikslus. Superžvaigždė praleido susitikimą prieš sakramento "Kings".

"Esu nusivylęs, piktas ir išmuštas iš vėžių. Man teko sėdėti namie, nieko negalėjau padaryti. Šiandien pirma diena nuo sekmadienio, kai paėmiau į rankas kamuolį.

Prieš tai buvo pavykę įgyti neblogą ritmą puolime ir gynyboje. Labai gaila, kad šis mano proveržis buvo sustabdytas. Tikiuosi, kad tai lems kažką gero ateityje.


Neturiu priekaištų pačiam NBA protokolui, darėme tai, kas nurodyta taisyklėse. Deja, dėl netikslaus testo atsidūriau karantine", – skundėsi L.Jamesas.

Šiame sezone 36 metų 206 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 37 minutes renka 25,6 taško, atkovoja 5,7 bei perima 1,8 kamuolio ir atlieka 6,8 rezultatyvaus perdavimo.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: