K. Perkinsas: LeBronas nori užčiaupti M. Jordano gerbėjus

K. Perkinsas: LeBronas nori užčiaupti M. Jordano gerbėjus

2008 metų NBA čempionas, o dabar ESPN ekspertas Kendrickas Perkinsas, garsėjantis itin didelėmis simpatijomis savo buvusiam bendraklubiui bei lygos superžvaigždei LeBronui Jamesui, pareiškė, kad Los Andželo "Lakers" lyderis nori iškovoti kuo daugiau titulų ir užbaigti ginčus dėl geriausio visų laikų krepšininko.



"LeBronas vis dar siekia užkopti į viršūnę bei sukurti savo reziume. Jo reziume jau įspūdingas, tačiau jis nori toliau augti, kad užčiauptų burnas visiems Jordano gerbėjams.

Daugelis gali pasakyti, kad LeBronas persikraustė į Los Andželą, kad galėtų filmuotis kine ir rūpintis "Kosminio krepšinio" reikalais. Tačiau šis vaikinas nori laimėti. Jis nori būti viršūnėje. Nori, kad net nekiltų ginčų, kuris geresnis. Jis nori, kad visi žinotų – jis geriausias.

Kažkas gali pasakyti, kad jam jau 37-eri, tačiau pažiūrėkite, kaip jis žaidžia. Jis nenori naudoti savo amžiaus kaip pasiteisinimo", – liaupses savo dievaičiui žarstė K.Perkinsas.


Čikagos "Bulls" legendos Michaelo Jordano sąskaitoje – šeši NBA čempiono ir 5 lygos MVP titulai, L.Jameso – po keturis.

Šiame sezone 206 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 37 minutes renka 28,5 taško (37,4 proc. trit.), atkovoja 7,5 bei perima 1,8 kamuolio, atlieka 6,6 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja 1,1 metimo.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: