A. Bogutas papasakojo, kaip „Warriors“ žvaigždė pramogavo su Australijos rinktine

A. Bogutas papasakojo, kaip „Warriors“ žvaigždė pramogavo su Australijos rinktine

FIBA nuotr.

Buvęs San Fransisko "Golden Stete Warriors" bei Australijos rinktinės centras Andrew Bogutas papasakojo istoriją, kuri apibūdina jo buvusį bendraklubį, triskart NBA čempioną ir 5 "Visų žvaigždžių" dalyvį Klay Thompsoną.



"Pamenu, kaip 2016 metų olimpiados metu gyvenome olimpiniame kaimelyje. JAV rinktinė buvo per kieta kaimui. Jos patalpino kruiziniame laive ar kažkas panašaus.

Kartą grįžinėjome po treniruotės autobusu, ir staiga pamačiau Klay. Jis tiesiog vaikštinėjo vilkėdamas JAV rinktinės aprangą bei su ausinėmis. Iššokau iš autobuso ir klausiu: "Klay, ką tu čia veiki, vaikine?" Jis atsakė: "Tiesiog norėjau apžiūrėti kaimą".

Jis tiesiog atėjo vienas, be apsaugos, be kitų žaidėjų. Jis tiesiog paklausė, kur einu, atsakiau, kad grįžtu į Australiijos rinktinės bazę. O jis maždaug: "Galima eiti su tavimi?" Aš: "Be problemų".


Ir jis nuėjo su mumis. Linksminosi su mūsų vaikinais, jis pažinojo Aroną Baynesą ir Brocką Motumą. Vėliau pagalvojau, kad jis jau išėjo, nusileidau po dviejų-trijų valandų vakarieniauti, o jis žaidžia stalo tenisą su kažkuriuo iš Australijos lengvaatlečių. Suvokiate?" – stebėjosi A.Bogutas.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: