J.J. Redickas mato daug bedro tarp dabartinių „Bulls“ ir praėjusio sezono „Suns“

J.J. Redickas mato daug bedro tarp dabartinių „Bulls“ ir praėjusio sezono „Suns“

Prieš sezoną apie karjeros pabaigą paskelbęs vienas geriausių snaiperių Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) istorijoje J.J.Redickas pareiškė, kad mato daug bendro tarp šiuo metu Rytų konferencijoje pirmaujančių Čikagos "Bulls" bei pernykščio Finikso "Suns" klubo, su kuriuo jis pateko į lygos finalą.



"Galiu prisipažinti, kad buvau neteisus, kai praėjusią vasarą aptarinėjome Čikagos komandą. Juokiausi iš "Bulls" pavadinimo tarpsezonio čempionais. Dabar prisipažįstu, jog klydau.

Iki Chriso Paulo perėjimo į "Suns" Devinas Bookeris niekada nežaidė atkrintamosiose. Buvo daug abejonių, ar jis gali būti iš tiesų geras žaidėjas geroje komandoje. Kas tuo netikėjo, klydo. Manau, kad Zachą LaVine'ą šia prasme galima lyginti su Bookeriu.

"Suns" pasikvietė Paulą, o "Bulls" – DeRozaną, jie yra panašiuose savo karjeros etapuose. "Suns" pasikvietė kietą, kovoti mėgstantį Jae Crowderį, "Bulls" gavo panašų žaidėją Alexą Caruso. Jei žiūrėti į statistiką, yra daug bendro tarp DeAndre Aytono ir Nikolos Vučevičiaus", – teigia J.J.Redickas.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: