„Grizzlies“ akcija: vaikams kitų komandų žaidėjų marškinėlius keitė į J. Moranto ir J. Jacksono

„Grizzlies“ akcija: vaikams kitų komandų žaidėjų marškinėlius keitė į J. Moranto ir J. Jacksono

Memfio "Grizzlies" suorganizavo akciją, kurios metu vaikams iki 12 metų buvo keičiami kitų ekipų žaidėjų marškinėliai į savo komandos jaunųjų žvaigdžių Ja Moranto ir Jareno Jacksono aprangą.



Prie naujų marškinėlių buvo taip pat pridedami du bilietai į "Grizzlies" rungtynes.

Kaip jau rašėme, J.Morantas pergalingo mačo prieš San Fransisko "Golden State Warriors" (116:108) metu palaikė vieno savo komandos sirgalių elgesį nepagarbiu.

Paskutinę susitikimo minutę atakų organizatorius pelnė dvitaškį su pražanga ir atsidūrė "Grizzlies" aistruolių tribūnoje, kur gerbėjai norėjo jį pasveikinti su pergale prieš NBA lyderius. Tačiau krepšininkas atsisakė sumušti rankomis su jaunuoju sirgaliumi, kadangi šis vilkėjo varžovų komandos žvaigždės Stepheno Curry marškinėlius.


"Tai buvo nepagarbu, vaikine. Šiaip jau esame Memfyje, o ne San Fransiske. Jis norėjo mn duoti penkis, bet vilkėjo ne tuos marškinėlius.

Atsiprašau jo, tačiau tuo momentu... Tiesiog nusivilk tai ir atšvęsk su manimi. Tikiuosi, į sekančias rungtynes jis ateis su teisingais marškinėliais. Aš net esu pasirengęs jam padovanoti savuosius", – pakomentavo J.Morantas, kurio sąskaitoje buvo 29 taškai, 5 atkovoti kamuoliai, 8 rezultatyvūs perdavimai ir 2 blokuoti metimai.

Šiame NBA lygos sezone 22 metų 191 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 32 minutes renka 24,6 taško (35,9 proc. trit.), atkovoja 5,8 bei perima 1,3 kamuolio ir atlieka 6,8 rezultatyvaus perdavimo.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: