R. Westbrookas apie gandus dėl išmainymo: turiu kur kas svarbesnį tikslą nei krepšinis

R. Westbrookas apie gandus dėl išmainymo: turiu kur kas svarbesnį tikslą nei krepšinis

"Lakers"  pralaimėjus Sakramento "Kings" 116:125 vėl padaugėjo kalbų apie Los Andželo komandos žvaigždės Russello Westbrooko išmainymą.



Atakų organizatorius tame mače sugriebė 12 kamuolių ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus, tačiau sukrapštė vos 8 taškus pataikydamas 2 iš 9 dvitaškių ir pramesdamas visus 5 tritaškius.

"Man tai niekada nerūpi. Reikia tiesiog atlikti savo darbą. Likti profesionalu. Mano pavardė kasmet linksniuojama ganduose.

Tačiau tai visiškai neturi įtakos tam, ką darau. Žaidimą suvokiu visiškai kitaip ta prasme, kaip viską reikia daryti, kad turėtum įtakos įvairiems reikalams.


Nepriklausomai nuo to, įvyks mainai ar ne, mano požiūris ir siekiai liks nepakitę. Turiu kur kas svarbesnį tikslą nei krepšinis, tai yra visada mano dėmesio centre bei nepriklauso nuo įvykiu profesionaliame sporte, – pareiškė R.Westbrookas.

Šiame sezone 33 metų 191 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 36 minutes renka 18,7 taško (28,8 proc. trit.), atkovoja 8,2 bei perima 1,1 kamuolio, atlieka 8,1 rezultatyvaus perdavimo, tačiau klysta net 4,4 karto.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: