K. Irvingas rėžė kalbą apie K. Duranto traumą bei skiepus

K. Irvingas rėžė kalbą apie K. Duranto traumą bei skiepus

Žvaigždėtasis Bruklino "Nets" atakų organizatorius Kyrie Irvingas pareiškė, kad neketina skiepytis nuo koronaviruso dėl to, kad traumą patyręs komandos lyderis Kevinas Durantas negalės žaisti kelias savaites.



Priminsime, kad vakcinuotis atsisakantis krepšininkas gali padėti "Nets" tik išvykose.

"Tai kultūros dalis, krepšinio, sporto ir pramogų kultūros dalis. Paimate kažkurias komandas ir kuriate situacijas.

Klausykite, Kevinas pasveiks po traumos, su juo viskas bus tvarkoje. Mes, jo komandos draugai, pasistengsime susitvarkyti jam nežaidžiant. Tačiau jei imti mano gyvenimą už krepšinio ribų, toliau laikausi savo pozicijos, esu įsitikinęs savo sprendimo teisingumu.


Mano sprendimo negali pakeisti kažkoks NBA pasaulio įvykis. Gerbiu kitų pasirinkimą, nesirengiu nieko įtikinėti, tiesiog tvirtai laikausi to, kuo tikiu.

Ir nors dabar aptarinėjame situaciją su Kevu, žinau, kad mane palaiko organizacija, mane palaiko komandos draugai, mane palaiko visi gydytojai, su kuriais bendravau. Ir aš tvirtai laikausi savo pozicijos", – žurnalistams rėžė K.Irvingas.

Šiame NBA sezone 29 metų 188 cm ūgio įžaidėjas spėjo sužaisti vos 4 rungtynes, vidutiniškai per 34 minutes renka po 20 taškų (36,8 proc. trit.), atkovoja 5,5 bei perima 1,3 kamuolio ir atlieka po 5 rezultatyvius perdavimus.

Tuo tarpu anksčiau ne kartą kritiškai dėl krepšininko pasisakiusiam Šlovės muziejaus nariui Charlesui Barkley atsibodo kalbėti apie maištininką.

"Daugiau neaptarinėju Kyrie Irvingo. Tikiuosi, "Nets" pralaimės. Viskas, tema uždaryta", – pareiškė Ch.Barkley.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: