„Pistons“ lyderis nenori kraustytis į „Lakers“

„Pistons“ lyderis nenori kraustytis į „Lakers“

"Bleach Report" apžvalgininkas Ericas Pincusas pasidalijo informacija apie Detroito "Pistons" lyderį Jerami Grantą, kuris yra vadinamas vienu pagrindinių Los Andželo "Lakers" tikslų prieš "deadline'ą" NBA lygoje.



"Girdėjau, kad "Lakers" atsisakė varianto su J.Grantu. Jis nenori atlikti trečiarūšio vaidmens po LeBrono ir Daviso", – pareiškė E.Pincusas.

Praėjusią savaitę buvo skelbiama, kad Kalifornijos klubas vieniems lygos autsaiderių už jų žvaigždę siūlo Taleną Hortoną-Tuckerį, Kendricką Nunną ir naujokų biržos pirmojo rato šaukimą.

Anksčiau rašėme, kad pats krepšininkas, kurį savo gretose nori matyti ir Niujorko "Knicks" bei Bostono "Celtics", pageidautų keltis į Vašingtono "Wizards".


Yra keli faktoriai galintys lemti J.Granto persikėlimą į Vašingtoną. Pirmiausia, jo tėvas Harvey anksčiau yra vilkėjęs sostinės komandos marškinėlius. Antra, pats žaidėjas gimė Kolumbijos apygardoje. Trečia jis jau turi darbo su "Wizards" vyriausiuoju treneriu Wesu Unseldu patirties, kai rungtyniavo Denverio "Nuggets".

Šiame sezone 27 metų 203 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 33 minutes renka 20,1 taško (33,1 proc. trit.), atkovoja 4,8 bei perima 1,1 kamuolio, atlieka 2,6 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja 1,1 metimo.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: