S. Nashas įsitikinęs, kad J. Hardenas liks Brukline (Jam antrina ir A. Wojnarowskis)

S. Nashas įsitikinęs, kad J. Hardenas liks Brukline (Jam antrina ir A. Wojnarowskis)

Netylant gandams, kad vienas Bruklino "Nets" lyderių Jamesas Hardenas ateinančio tarpsezonio metu gali palikti komandą, atsiranda ir tas kalbas neigiančių žmonių.



"Nets" vyriausiasis treneris Steve'as Nashas papasakojo, dėl kokių priežasčių galėjo atsirasti šios paskalos.

"Hardenas laimingas būdamas Brukline, tačiau būtent šiuo metu atsirado nusivylimo. Buvo labai dideli lūkesčiai, tad dabar yra ir nusivylimo, tačiau esu tikras, kad Hardenui patinka būti mūsų klube", – teigia kanadietis.

Gandus neigia ir garsus ESPN krepšinio apžvalgininkas Adrianas Wojnarowskis.


"Hardenas ne kartą yra sakęs "Nets" vadybai, savininkams ir kitiems žmonėms, kad ketina likti komandoje, kad su ja nori laimėti čempiono titulą.

Be to, "didžiojo trejeto" atstovai – Durantas, Hardenas ir Irvingas – privačiuose pokalbiuose ne kartą kartojo anksčiau viešai pasakytus žodžius, jog kai jie kartu, jų neįmanoma sustabdyti", – pareiškė ekspertas.

Krepšininko kontrakte yra numatyta opcija 2022-2023 metų sezonui (47,4 mln. dolerių), pagal kurią jis gali išeiti į laisvųjų agentų rinką.

Buvo skelbiama, kad naująja J.Hardeno darboviete gali tapti Filadelfijos "76ers" klubas, kuriam vadovauja su žvaigžde Hjustono "Rockets" dirbęs Darylas Morey.

Dar labiau gandai paaštrėjo antradienį, kai internete pasirodė pranešimų, jog pats J.Hardenas įvardijo lygos žvaigždę, su kuria norėtų apjungti jėgas, jei tektų palikti "Nets", o tai yra "76ers" lyderis Joelis Embiidas. Trečiadienį pasirodė informacija, neva jam nepatinka gyventi Brukline.

Šiame sezone 32 metų 196 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 37 minutes renka po 23 taškus (33,7 proc. trit.), atkovoja 8,1 bei perima 1,3 kamuolio ir atlieka 10,1 rezultatyvaus perdavimo, tačiau klysta net 4,8 karto.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: