Ch. Paulas: tarp NBA čempionų yra tokių, kurie norėtų pasikeisti su manimi vietomis

Ch. Paulas: tarp NBA čempionų yra tokių, kurie norėtų pasikeisti su manimi vietomis

Žvaigždėtasis Finikso "Suns" atakų organizatorius Chrisas Paulas pasamprotavo apie tai, kokią reikšmę čempiono titulas turėtų jo karjeroje.



"Man viskas gerai, nesu susipykęs su savimi. Rimtai... Darysiu viską, kad iškovočiau titulą šiemet, kitąmet, bet kuriais kitais metais. Tačiau nėra taip, kad tiesiog mirčiau dėl viso to.

Visos karjeros lygoje metu galvojau apie tai. Esu labai patenkintas tuo, kad vis dar pasirodau aikštelėje. Negaliu net įsivaizduoti, ką jausčiau, jei tapčiau čempionu. Ypač kai žinau, kaip malonu būti konferencijos nugalėtoju.

Tačiau, tiesą pasakius, net neabejoju, kad tarp čempionų yra tokių, kurie norėtų pasikeisti su manimi vietomis. Bent jau vien dėl to malonumo, kurį patiriu žaisdamas. Esu vis dar pakerėtas krepšiniu", – teigia 12-os "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis ir dviejų Olimpinių žaidynių čempionas.


"Suns" marškinėlius Ch.Paulas apsivilko 2020 metais, pernai komanda pateko į NBA finalą, kuriame nusileido Milvokio "Bucks", o šiuo metu su 41 pergale ir 10 pralaimėjimų pirmauja visoje lygoje.

Šiame sezone 36-erių 183 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 33 minutes renka 14,9 taško (34 proc. trit.), atkovoja 4,5 bei perima 1,9 kamuolio ir atlieka net 10,5 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: