E. Kanteris Freedomas: Joe Bidenas bijo su manimi susitikti

E. Kanteris Freedomas: Joe Bidenas bijo su manimi susitikti

Daugiau socialiniuose tinkluose nei aikštelėje pastebimas Bostono "Celtics" centras Enesas Kanteris Freedomas pareiškė, kad JAV prezidentas Joe Bidenas jo bijo.



"Pietavau Senate su vienu labai labai įtakingu senatoriumi. Jis taip pat demokratas, tad paklausiau: "Kaip jūs manote, ar prezidentas Bidenas žino mano istoriją?" Ir senatorius atsakė: "Be abejo".

Tuomet vėl paklausiau: "Bandau susitikti su juo nuo tos dienos, kai jis užėmė pareigas. Kodėl jis nepriima mano kvietimo?"

Ir jis atsakė: "Paklausykit, jis žino apie visus žmogaus teisės pažeidimus bei politinius kalinius Turkijoje, tačiau Turkija vis dar yra NATO narė. Akivaizdu, kad JAV nenori kariauti su Turkija. O susitikęs su jumis prezidentas Bidenas praktiškai pasiųstu velniop prezidentą Erdoganą. Štai dėl ko jis bijo su jumis pasikalbėti".


Buvau sukrėstas ir paklausiau: "Norite pasakyti, kad įtakingiausias žmogus bei galingiausias kabinetas pasaulyje bijo susitikti su 29-erių NBA žaidėju?" Jis atsakė: "Deja, taip", – papasakojo rudenį JAV pilietybę priėmęs turkas.

Aikštelėje pasireikšti 208 cm ūgio vidurio puolėjas šį sezoną daug negauna – 3,6 pelnyto taško bei 4,4 atkovoto kamuolio vidutiniškai per 12 minučių.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: