D. Sabonis: „Manau, jog radau savo namus. Man čia patinka“ (VIDEO)

D. Sabonis: „Manau, jog radau savo namus. Man čia patinka“ (VIDEO)

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionate į naują klubą persikėlęs Domantas Sabonis jau per debiutines rungtynes svariai prisidėjo prie Sakramento „Kings“ (21/36) pergalės.



„Kings“ krepšininkai savo arenoje 132:119 (29:37, 42:27, 28:37, 33:18) nugalėjo Minesotos „Timberwolves“ (29/26) ekipą. Taip buvo nutraukta penkių Minesotos klubo pergalių serija.

Iš Indianos „Pacers“ komandos persikėlęs D. Sabonis naujoje aplinkoje debiutavo puikiai – 32 minutės, 22 taškai (dvitaškiai 10/18, tritaškiai 0/1, baudų metimai 2/3), 14 atkovotų ir perimtas kamuolys, 5 rezultatyvūs perdavimai ir 4 klaidos.

Po mačo D. Sabonis mėgavosi klubo sirgalių dėmesiu.


„Pastarosios 36 valandos buvo beprotiškos. Sužinojome, kad išvykstame, tada – kelionė, šįryt atlikti tyrimai. Apie tai, kad galėsime žaisti sužinojome valandą iki rungtynių. Tai yra nauja pradžia, bus įdomu. Noriu čia būti. Šiandien sirgaliai buvo puikūs, buvo puiki diena. Komanda atidavė daug energijos.

Fanai šį vakarą buvo nuostabūs, nežinau, nė ką pridurti, esu šoke. Čia atvykau kovoti, kovoti dėl komandos ir sirgalių, bei laimėti

Iškart patekęs į NBA supratau, kaip čia veikia verslas – jau naujokų biržos naktį buvau iškeistas. Aš tiesiog noriu surasti namus, kurs esu mylimas, kur galiu eiti ir kovoti kiekvieną dieną. Manau, kad radau tai čia. Man čia patinka“, - teigė Domas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: