Ekspertas: E. Kanterio Freedomo nėra NBA, nes jis siaubingas kaip žaidėjas (Turkas galvoja apie Europą)

Ekspertas: E. Kanterio Freedomo nėra NBA, nes jis siaubingas kaip žaidėjas (Turkas galvoja apie Europą)

Daugiau socialiniuose tinkluose nei aikštelėje pastebimą Enesą Kanterį prieš pat NBA "deadline'ą" Bostono "Celtics" išmainė į Hjustono "Rockets", iš kur turkas buvo iš karto atleistas.



Kaip jau rašėme, neseniai JAV pilietybę priėmęs aukštaūgis įsitikinęs, jog lygos klubai padarys viską, kad nepasirašytų su juo kontrakto dėl jo nuolatinės kritikos Kinijos ir Turkijos vyriausybių atžvilgiu.

"Labai klaidinga yra manyti, kad Enesas Freedomas elgiasi drąsiai pasisakydamas apie Kiniją, arba, kad NBA jį dėl to ignoruoja.

Iš esmės, JAV visos valdžios organizacijos bei dauguma žmonių demonizuoja Kiniją. Enesas yra siaubingas kaip NBA žaidėjas. Būtent dėl šios priežasties jo nėra lygoje", – pareiškė žinomas apžvalgininkas Jacksonas Frankas.


Pats krepšininkas ketina apsilankyti Graikijoje ir su šios šalies premjeru aptarti Kyriaku Mitsotakiu aptarti Turkijos pabėgėlių Egėjo jūroje problemas.

"Dabar, kai turiu JAV pasą, planuoju apsilankyti Graikijoje ir aptarti su jų premjeru priežastis, dėl kurių atsisakoma priimti turkus pabėgėlius.

Priklausomai nuo to, kaip klostysis pokalbis, aptarsiu su juo galimybę profesionaliai žaisti Graikijoje", – teigia E.Kanteris Freedomas.

Anksčiau turkas buvo pareiškęs, kad mielai apsivilktų Atėnų "Panathinaikos" marškinėlius.

Aikštelėje pasireikšti 29 metų 208 cm ūgio vidurio puolėjas šį sezoną daug negavo – 3,7 pelnyto taško bei 4,6 atkovoto kamuolio vidutiniškai per 12 minučių.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: