R. Westbrookas: daugiau neleisiu teršti savo vardo ir terorizuoti šeimos

R. Westbrookas: daugiau neleisiu teršti savo vardo ir terorizuoti šeimos

NBA superžvaigždė bei Los Andželo "Lakers" atakų organizatorius Russellas Westbrookas sureagavo į savo žmonos Ninos komentarą apie sirgalių spaudimą šeimai.



"100 procentų palaikau savo žmoną ir puikiai suvokiu, ką ji jaučia. Tai tęsiasi jau ne pirmus metus, tačiau dabar ji ir mano šeima pasiekė tą ribą, kai patiria realų spaudimą.

Ir tai mane labai liūdina, kadangi viskas dėl žaidimo. Juk tai tik žaidimas. Yra kur kas svarbesnių dalykų. Kai kalbame apie krepšinį, aš neprieštarauju dėl kritikos apie klaidas ar nepataikytus metimus, tačiau kai pradedama juodinti šeima – tai jau rimta problema.

Stengiausi nekreipti į tai dėmesio, tai mažai mane jaudino. Man tai smogė visai neseniai, kai pabendravau su savo sūnaus Noah mokytoju. Jis papasakojo, kad berniukas labai didžiuojasi savo šeima ir pavarde, visur ją rašo bei nuolat kalba: "Aš Westbrookas, aš Westbrookas!"


Mane ištiko šokas, staiga suvokiau, kad negaliu kitiems žmonėms sakyti "Westbrick", nuo šiol tai bus neleistina. Tai pažeminimas. Tai teršia mano vardą ir palikimą vaikų akyse. Tai pavardė, kuri reiškia daug ne tik man, bet ir mano žmonai, mano mamai, tėvui. O tai tik vienas pavyzdys.

Ilgai nekreipiau į tai dėmesio, tačiau atėjo laikas padaryti tam galą. Norime pamatyti, kad mus išgirdo. Ir nuo šiol kiekvieną kartą, kai girdėsiu kažką panašaus, stengsiuosi išspręsti šią problemą, užkirsti tam kelią pačioje užuomazgoje", – rėžė R.Westbrookas.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: