L. Brownas: J. Morantas labai primena A. Iversoną

L. Brownas: J. Morantas labai primena A. Iversoną

1996-2003 metais "76ers" treniravęs Larry Brownas pareiškė, kad Memfio "Grizzlies" lyderis ir kylanti NBA žvaigždė Ja Morantas labai primena Filadelfijos komandos legendą Alleną Iversoną.



"Stebėjau Ja Morantą universitete, tačiau negalėjau pagalvoti, kad jis pasieks tokį lyg. Jis man labai primena Alleną Iversoną savo atletišku žaidimu. Jis yra bebaimis.Visa ši "Grizzlies" ekipa turi komandinę dvasią. Jie visi mėgsta vieni kitus.

Morantas – ypatingas žaidėjas. Pamenu, kaip sėdėdavome ant "Sixers" suolelio ir juokėmės, kai Iversonas kažką išdarinėdavo aikštelėje, nes niekas kitas to negalėjo padaryti.

Dabar toks jausmas, kai stebiu, kaip žaidžia Ja. Daugelis vaikų būtent dėl to stebi "Grizzlies" žaidimą", – teigia L.Brownas.


Kai kurie ekspertai vadina J.Morantą vienu pagrindinių pretendentų į MVP apdovanojimą, o lygos legenda Shaquille'as O'Nealas neseniai pareiškė, kad jis už kelerių metų bus pagrindinė NBA žvaigždė.

Šiame sezone 22 metų 191 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 33 minutes renka 27,7 taško, atkovoja 5,8 bei perima 1,2 kamuolio ir atlieka 6,7 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: