Ch. Oakley papasakojo, kaip išsidirbinėjusį D. Rodmaną išmetė iš savo restorano

Ch. Oakley papasakojo, kaip išsidirbinėjusį D. Rodmaną išmetė iš savo restorano

Praeityje garsus Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žaidėjas Charlesas Oakley papasakojo linksmą istoriją apie ekscentriškąją lygos legendą Dennisą Rodmaną.



Kartą penkiskart NBA čempiono elgesys privertė Ch.Oakley išmesti jį iš restorano.

"Kartą užsiiminėjau savo reikalais, skambina mano vadybininkas ir klausia: "Spėk, kas šiuo metu vyksta? Dennisas vaikštinėja tavo restorane ir valgo iš svetimų lėkščių". Pasakiau: "Tuoj būsiu".

Nuvažiavau ten, užėjau į restoraną, pagrėbiau Rodmaną už marškinių ir klausiu: "Po velnių, ką darai?" Jis atsakė: "Aš tiesiog gerai leidžiu laiką".


Mano įstaigoje negalima štai taip leisti laiko, tad aš tiesiog ištempiau jį ir išmečiau lauk pasakęs: "Daugiau niekada neateik pas mane".

Dabar, kai jis mane pamato, tiesiog eina į kitą pusę. Rimtai – mačiau po to jį porą kartų, jis tiesiog tylėdamas pasitraukdavo man iš kelio.

Rodmanas – minkštas. Jis buvo puikus kovotojas dėl kamuolių, tačiau visada buvo minkštas. Kai jums reikia tiek dėmesio, kad tam darote visas tas nesąmones – su jumis konkrečiai kažkas negerai", – teigia 58-erių garsenybė.

Ch.Oakley NBA lygoje praleido net 19 sezonų atstovaudamas Čikagos "Bulls", Niujorko "Knicks", Toronto "Raptors", Vašingtono "Wizards" ir Hjustono "Rockets" klubams.

Viso jo sąskaitoje 12 417 taškų (vid. 9,7), 12 205 atkovoti kamuoliai (vid. 9,5) ir 3 217 rezultatyvių perdavimų (vid. 2,5).

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: