E. Kanteris Freedomas turi pasiūlymą pereiti į amerikietiškas imtynes

E. Kanteris Freedomas turi pasiūlymą pereiti į amerikietiškas imtynes

Daugiau socialiniuose tinkluose nei aikštelėje pastebimą Enesą Kanterį prieš pat NBA "deadline'ą" Bostono "Celtics" išmainė į Hjustono "Rockets", iš kur turkas buvo iš karto atleistas bei iki šiol neturi darbo.



Kaip jau rašėme, rudenį JAV pilietybę priėmęs aukštaūgis įsitikinęs, jog lygos klubai padarys viską, kad nepasirašytų su juo kontrakto dėl jo nuolatinės kritikos Kinijos ir Turkijos vyriausybių atžvilgiu.

Krepšininkas sulaukė ir JAV kongresmenų palaikymo, o vėliau galėjo pasidžiaugti ir pirmuoju pasiekimu savo kovoje už žmogaus teises – buvo nominuotas 2022 metų Nobelio taikos premijai.

Kurį laiką apie turką nebuvo girdėti jokių žinių, tačiau dabar jis pareiškė, kad turi pasiūlymą išbandyti jėgas amerikietiškose imtynėse, tačiau neskuba priimti sprendimo.


"Turiu pasiūlymą, tiesiog bandau suvokti, kas toliau vyks krepšinyje. Man 29-eri, norėčiau dar šešerius ar septynerius metus būti šio žaidimo dalimi. pirmiausia turiu išsiaiškinti su savo karjera krepšinyje ir pažiūrėti, kaip seksis.

Jau turiu pasiūlymą, tiesiog nepriimu jo iš karto. Myliu krepšinį ir neketinu su juo skirtis", – teigia E.Kanteris Freedomas.

Aikštelėje pasireikšti 29 metų 208 cm ūgio vidurio puolėjas šį sezoną daug negavo – 3,7 pelnyto taško bei 4,6 atkovoto kamuolio vidutiniškai per 12 minučių.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: