R. Westbrookas priėjo išsiaiškinti su sirgaliumi skandavusiu „Westbrick“ (VIDEO)

R. Westbrookas priėjo išsiaiškinti su sirgaliumi skandavusiu „Westbrick“ (VIDEO)

Kaip jau rašėme, NBA žvaigždė bei Los Andželo "Lakers" atakų organizatorius Russellas Westbrookas buvo pareiškęs, kad nebetoleruos tų, kas jį pašiepiamai vadina "Westbricku".



Gynėjas per apšilimą prieš dvikovą su Minesotos "Timberwolves" priėjo prie pirmose eilėse įsitaisiusio sirgaliaus, kuris iškraipė jo pavardę.

"Westbrickai, esu didžiausias tavo gerbėjas!" – šūkavo jaunuolis.

"Kaip tu mane pavadinai?" – paklausė prie aistruolio priėjęs R.Westbrookas.


Tuomet sirgalius ištarė krepšininko pavardę teisingai.

"Stengiausi nekreipti į tai dėmesio, tai mažai mane jaudino. Man tai smogė visai neseniai, kai pabendravau su savo sūnaus Noah mokytoju. Jis papasakojo, kad berniukas labai didžiuojasi savo šeima ir pavarde, visur ją rašo bei nuolat kalba: "Aš Westbrookas, aš Westbrookas!"

Mane ištiko šokas, staiga suvokiau, kad negaliu kitiems žmonėms sakyti "Westbrick", nuo šiol tai bus neleistina. Tai pažeminimas. Tai teršia mano vardą ir palikimą vaikų akyse. Tai pavardė, kuri reiškia daug ne tik man, bet ir mano žmonai, mano mamai, tėvui. O tai tik vienas pavyzdys.

Ilgai nekreipiau į tai dėmesio, tačiau atėjo laikas padaryti tam galą. Norime pamatyti, kad mus išgirdo. Ir nuo šiol kiekvieną kartą, kai girdėsiu kažką panašaus, stengsiuosi išspręsti šią problemą, užkirsti tam kelią pačioje užuomazgoje", – neseniai buvo pareiškęs R.Westbrookas.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: