Ch. Oakley įvardijo dvi komandas, su kuriomis LeBronas galėtų dar kartą tapti čempionu

Ch. Oakley įvardijo dvi komandas, su kuriomis LeBronas galėtų dar kartą tapti čempionu

Praeityje garsus Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žaidėjas Charlesas Oakley įvardijo dvi komandas, į kurias derėtų pereiti Los Andželo "Lakers" lyderiui LeBronui Jamesui, jei jis nori iškovoti savo penktąjį čempiono titulą.



"LeBronas – neįtikėtinas žaidėjas. Jis taip ilgai išlaiko aukščiausią lygį. Galima ilgai kalbėti apie jo privalumus. Man labai gaila, kad jam taip nesiklosto su "Lakers".

Nežinau, kas įvyks. Gal jam reikėtų palikti Los Andželą. Jam reikia žiedo. Gali būti, kad teks persikelti norint jį gauti.

Yra dvi komandos, kuriose jam tai gali pavykti padaryti – tai Filadelfijos "76ers" ir Finikso "Suns", – teigia Ch.Oakley.


Priminsime, kad šeštadienį "Lakers" 119:127 nusileido Vašingtono "Wizards", o 38 taškus pelnęs L.Jamesas dabar jų savo sąskaitoje turi 36 947 bei aplenkė antroje vietoje daugybę metų buvusį garsųjį "Laiškanešį" Karlą Malone'ą (36 928). "Lakers" legendos K.Abdul-Jabbaro sąskaitoje – 38 387 taškai.

Šiame sezone 37-erių 206 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 37 minutes renka 29,8 taško, atkovoja 8,2 bei perima 1,3 kamuolio, atlieka 6,2 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja 1,1 metimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: