Ekspertas: LeBronas per ketverius metus nustekena klubus, kuriems atstovauja

Ekspertas: LeBronas per ketverius metus nustekena klubus, kuriems atstovauja

Garsus ESPN ekspertas Brianas Windhorstas pakomentavo Los Andželo "Lakers" lyderio LeBrono Jameso karjeros kelią bei po 4 kartus NBA čempiono ir lygos MVP įtaką komandoms, kurioms jis atstovavo.



"LeBrono karjera sudaryta iš ketverių metų trukmės periodų. Per tą laiką jis nustekena savo komandas. Vadinu tai organizaciniu nuovargiu.

Pirmiausia tai nutiko Klivlande. Jiems baigėsi šaukimai, jie turėjo krūvą 30-mečių vaikinų. Shaqo karjera artėjo prie pabaigos, tas pats lietė ir Antawną Jamisoną.

Jis persikėlė į Majamį, vėl ketveri metai, geras rezultatas, tačiau baigėsi šaukimai. po jo paskutinių rungtynių trys vaikinai baigė karjeras. Grįžo į "Cavaliers", vėl ketveri metai, puikus pasirodymas, tačiau ir tuomet baigėsi naujokų biržos šaukimai, o daug veteranų.


Ir štai mes Los Andžele, ketvirti metai. Pati seniausia komanda NBA istorijoje, jiems baigėsi šaukimai, jie išsekę", – teigia B.Windhorstas.

Šiame sezone 37-erių 206 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 37 minutes renka 30,1 taško (35,9 proc. trit.), atkovoja 8,2 bei perima 1,3 kamuolio, atlieka 6,3 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja 1,1 metimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: