Ekspertas: „Knicks“ pasirengę permokėti už „Lakers“ žvaigždę A. Davisą

Ekspertas: „Knicks“ pasirengę permokėti už „Lakers“ žvaigždę A. Davisą

Garsus krepšinio apžvalgininkas Billas Simonsas pareiškė, kad po šio NBA lygos sezono Niujorko "Knicks" bandys įsigyti vieną Los Andželo "Lakers" lyderių Anthony Davisą, už jį gali pasiūlyti bet ką, išskyrus komandos žvaigždę bei sirgalių numylėtinį R.J.Barrettą.



"Manau, kad "Knicks" yra pasirengę permokėti už Anthony Davisą. Jie yra labai rimtai nusiteikę ateinančiam tarpsezoniui.

Sirgaliai myli R.J.Barrettą, taip ir turi būti. Su juo viskas tvarkoje. Žinau "Knicks" gerbėjus, kurie mano, kad jo negalima išmainyti. "Jei vykdyti sandėrius – Randle'as, gynėjai, septyni mūsų šaukimai. Tik ne R.J. Mums reikia R.J."

"Knicks" sirgaliai, kurie seka "Knicks" reikalus, yra Barretto pusėje. Jis jaunas ir perspektyvus", – teigia B.Simmonsas.


Šiame sezone 29-erių 208 cm ūgio A.Davisas vidutiniškai per 35 minutes renka 23,2 taško, atkovoja 9,8 bei perima 1,2 kamuolio, atlieka 3,1 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja net 2,3 metimo.

Puikūs ir 21-erių 198 cm ūgio R.J.Barretto rodikliai – 20,1 pelnyto taško, 5,9 atkovoto kamuolio ir 2,9 rezultatyvaus perdavimo per 35 minutes.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: