Z. Williamsono patėvis: Zionas nori padėti „Pelicans“ sukurti nugalėtojų kultūrą

Z. Williamsono patėvis: Zionas nori padėti „Pelicans“ sukurti nugalėtojų kultūrą

Kaip jau skelbėme, Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė bei Jono Valančiūno komandos draugas Naujojo Orleano "Pelicans" gretose Zionas Williamsonas pradėjo sportuoti, tačiau tęs reabilitaciją po pėdos operacijos ir žaisti galės tik kitą sezoną.



Krepšininko patėvis Lee Andersonas papasakojo apie krepšininko santykius su komanda.

"Manau, dabar jis yra sveikas bei su nekantrumu laukia galimybės padaryti viską, ką gali. Jis nori padėti sukurti nugalėtojų kultūrą, kurios dabar reikia "Pelicans". Manau, jis yra apsėstas šios idėjos bei laukia momento, kada galės padėti komandai skinti pergales.

Ar verta laukti Ziono šiame sezone? Sunkus klausimas. Aš to laukiu. Jei to paklausite Ziono, manau, jis atsakys tą patį", – teigia L.Andersonas.


Didelio antsvorio turintis ir su įvairiomis sveikatos problemomis susidūręs 2019 metų naujokų biržos pirmasis šaukimas šiame sezone nesužaidė nė mačo.

NBA lygoje 21-erių 198 cm ūgio puolėjas viso sužaidė vos 85 rungtynes, vidutiniškai per 32 minutes įmesdavo 25,7 taško (60,7 metimų iš žaidimo), sugriebdavo po 7 kamuolius ir atlikdavo 3,3 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: