Buvęs „76ers“ treneris: J. Embiidas triuškino mano vaikus „NBA 2K“ ir tyčiojosi iš jų

Buvęs „76ers“ treneris: J. Embiidas triuškino mano vaikus „NBA 2K“ ir tyčiojosi iš jų

Buvęs Filadelfijos "76ers" trenerio asistentas Billy Lange'as papasakojo, kaip komandos lyderis Joelis Embiidas tyčiojosi iš jo vaikų žaisdamas "NBA 2K".



"Su žmona Alicia turime keturis sūnus. Jis išsinuomojo automobilį, atvyko į svečius, o Alicia ruošė jam valgį. Jis turėjo kuprinę ir paklausė berniukų: "Vaikai, norite žaisti video žaidimus?"

Be abejo, jie atsakė teigiamai. Tuomet jis išsitraukė savo "PlayStation". Kai sakau, kad jis tyčiojosi iš mano vaikų, nė kiek neperdedu.

Tuomet jie pradėjo žaisti "NBA 2K" kitu kampu. Mano vaikai visuomet žaidžia taip, tarsi žiūrėdami televizorių. Joelis sutriuškino juos maždaug 200 taškų. Jis nenusileido ir nuolat kalbėjo visokias nesąmones, maždaug: "Negali manęs sustabdyti. Negali gintis prieš mane". Visus tuos dalykus. Ir tiesiog juokėsi. Tai neįtikėtina, juk tuo metu žmona ruošė jam valgį.


"Jis pajungė "PlayStation" prie pagrindinio televizoriaus mūsų name. Norėjo, kad visi matytų jo pranašumą. Tuo metu mano vaikams buvo 7,8 ir 10 metų. Jis tiesiog sugniuždė juos ir nuolat juokėsi", – prisiminė Alicia.

"Kiekvieną kartą perėmęs kamuolį jis sakė man kažką tiesiai į veidą. kai jis išėjo į tualetą, užblokavau jo pultelį. Jis buvo įsiutęs", – pasakojo Billy ir Alicia sūnus Marcas.

J.Embiidas yra vienas realiausių kandidatų į šio sezono MVP titulą. Savo interviu kamerūnietis ne kartą teigė esąs geriausias krepšininkas pasaulyje.

Šiame sezone 28-erių 213 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 34 minutes renka 30,4 taško, atkovoja 11,6 bei perima 1,1 kamuolio, atlieka 4,2 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja 1,5 metimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: