S.A. Smithas: K. Irvingas rengė savo treniruotes po S. Nasho treniruočių – tai nepagarba strategui

S.A. Smithas: K. Irvingas rengė savo treniruotes po S. Nasho treniruočių – tai nepagarba strategui

ESPN laidų vedėjas Stephenas A. Smithas papasakojo, kad NBA superžvaigždė bei Bruklino "Nets" atakų organizatorius Kyrie Irvingas 2021-2022 metų sezono bėgyje rengdavo savarankiškas treniruotes su kai kuriais komandos žaidėjais.



"O jūs žinote, kad šitas brolis Kyrie Irvingas praėjusio sezono metu rengdavo savarankiškas treniruotes?

Po Steve'o Nasho užsiėmimų salėje Irvingas pasiimdavo su savimi penkis žmones ir surengdavo savo treniruotes. Bent suvokiate, kokia tai nepagarba treneriui? – piktinosi S.A.Smithas.

Pirmadienį buvo paviešinta, kad "Nets" ir K.Irvingo derybos dėl kontrakto pratęsimo užstrigo, krepšininkas nori tapti laisvuoju agentu. Tarp juo besidominčių klubų įvardijami Los Andželo "Lakers" bei "Clippers" ir Niujorko "Knicks".


K.Irvingas iki birželio 29 dienos turi apsispręsti dėl opcijos kitam sezonui su 36,9 mln. dolerių atlyginimu, tačiau jis pats nori naujo ilgalaikio kontrakto.

2016 metų NBA čempionas bei septynerių "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis praleido didžiąją sezono dalį dėl kategoriško atsisakymo skiepytis nuo COVID-19.

30-metis 188 cm ūgio gynėjas reguliariajame sezone viso sužaidė vos 29 rungtynes, vidutiniškai per 38 minutes rinko 27,7 taško (41,8 proc. trit.), atkovojo 3,8 bei perėmė 1,4 kamuolio ir atliko 5,8 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: