S. Baylessas: „Lakers“ įsigytų laimėti nenorintį K. Irvingą už dabar vertingesnį A. Davisą?

S. Baylessas: „Lakers“ įsigytų laimėti nenorintį K. Irvingą už dabar vertingesnį A. Davisą?

Garsus televizijos laidų laidų vedėjas Skipas Baylessas mano, kad idėja dėl NBA superžvaigždės bei Bruklino "Nets" atakų organizatoriaus Kyrie Irvingo perėjimo į Los Andželo "Lakers" yra niekam tikusi.



"Kaip "Lakers" ketina įsigyti Irvingą? Mainais į Anthony Davisą? Davisas šiuo metu gerokai vertingesnis už Kyrie, kuris mano, kad yra kur kas svarbesnių dalykų už krepšinio žaidimą.

Tai puiku, bet jūs juk norite mokėti 50 milijonų dolerių būtent už pergales krepšinio rungtynėse", – gandus pakomentavo S.Baylessas.

K.Irvingas iki birželio 29 dienos turi apsispręsti dėl opcijos kitam sezonui su 36,9 mln. dolerių atlyginimu, tačiau jis pats nori naujo ilgalaikio kontrakto.


2016 metų NBA čempionas bei septynerių "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis praleido didžiąją sezono dalį dėl kategoriško atsisakymo skiepytis nuo COVID-19.

30-metis 188 cm ūgio gynėjas reguliariajame sezone viso sužaidė vos 29 rungtynes, vidutiniškai per 38 minutes rinko 27,7 taško (41,8 proc. trit.), atkovojo 3,8 bei perėmė 1,4 kamuolio ir atliko 5,8 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: