„Lakers“ suteikė šansą legendinių Shaqo ir S. Pippeno sūnums

„Lakers“ suteikė šansą legendinių Shaqo ir S. Pippeno sūnums

Iškart pasibaigus NBA naujokų biržai Los Andželo "Lakers" pasikvietė iškart dviejų lygos legendų bei Šlovės muziejaus narių atžalas.



Kalifornijos klubas suteikė šansą biržoje savo pavardžių neišgirdusiems Shaquille'o O'Nealo sūnui Shareefui ir Scottie Pippenui Jaunesniajam.

Sh.O'Nealas praleido 2018-2019 metų sezoną po širdies operacijos, o pastaruosius dvejus metus atstovavo LSU komandai. Shaqo sūnus savo sugebėjimus galės pademonstruoti Vasaros lygoje.

Praėjusiame NCAA čempionate 22-ejų 208 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 9 minutes įmesdavo 2,9 taško ir sugriebdavo 2,1 kamuolio, o per visą savo karjerą yra viso atlikęs 4 rezultatyvius perdavimus.


S.Pippenas Jr. po trejų metų Vanderbilto universitete nusprendė baigti studijas ir su "Lakers" sukirto dėl dvišalio kontrakto – rungtyniaus G lygoje gaudamas šansą pasireikšti ir NBA.

Praėjusiame NCAA pirmenybių sezone 21-erių 191 cm ūgio gynėjas per 33 33 minutes rinko 20,4 taško (33 proc. trit.), atkovojo 3,6 bei perėmė po 2 kamuolius ir atliko 4,4 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: