„Big Baby“ papasakojo, kaip imtynėse įveikė Shaqą jų pirmo susitikimo metu

„Big Baby“ papasakojo, kaip imtynėse įveikė Shaqą jų pirmo susitikimo metu

NBA čempionas Glenas "Big Baby" Davisas papasakojo apie pirmą savo susitikimą su legendiniu vidurio puolėju, Šlovės muziejaus nariu Shaquille'u O'Nealu.



"Jaunystėje ėjau iš proto dėl Shaqo. Susipažinau su juo, kai žaidžiau LSU. Mane pakvietė į vieno iš direktorių namus vaišintis spagečiais. Staiga iš kažkur atsirado Shaqas ir sako: "Išeikim į gatvę".

Tuomet jis atsistojo imtynininko pozoje ir pasiūlė susigrumti. Aš jį sugriebiau ir laikiau. O tuomet mečiau jį kaip tikras imtynininkas. O jis sako: "Po velnių, tu tvirtas". Taip prasidėjo mūsų bendravimas", – prisiminė atletas.

G Davisas savo debiutiniame sezone su Bostono "Celtics" tapo NBA čempionu, taip pat vilkėjo Orlando "Magic" ir Los Andželo "Clippers" ekipų marškinėlius.


"Big Baby" stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje nerungtyniavo nuo 2015 metų, tačiau 2018 metais pasirašė kontraktą su Zadaro "Zadar" klubu bei paliko Kroatiją vos po 5 dienų bei sezoną sezoną baigė Kanados krepšinio lygoje.

Viso NBA lygoje 33 metų 206 cm ūgio puolėjas sužaidė 514 rungtynių, per kurias vidutiniškai rinkdavo po 8 taškus ir atkovodavo 4,4 kamuolio.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: