J.J. Redickas: gailiuosi, kad praėjusiame sezone kritikavau Zioną

J.J. Redickas: gailiuosi, kad praėjusiame sezone kritikavau Zioną

Vienas geriausių snaiperių Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) istorijoje, o dabar ESPN ekspertas J.J.Redickas prisipažino apgailestaujantis, kad praėjusiame NBA sezone kritikavo Jono Valančiūno bendraklubį Naujojo Orleano "Pelicans" komandoje Zioną Williamsoną.



Vasario mėnesį analitikas buvo pareiškęs, kad Z.Williamsonas, kaip didžiausia "Pelikanų" žvaigždė, privalėjo pabendrauti su į komandą iškeistu C.J.McCollumu.

"Kai C.J.McCollumo per pertrauką prieš "Visų žvaigždžių" rungtynes paklausė, ką jam pasakė Zionas, jis atsakė: "Nesikalbėjome". Man tai pasirodė keista, juk C.J. jau buvo sužaidęs penkis mačus "Pelicans" gretose.

Atrodė, kad Zionas kaip ir atsiskyrė nuo komandos. Kalbėjau jam apie tai, kai dar pats rungtyniavau Naujajame Orleane.


O vasario mėnesį pasakiau apie tai viešai. Tiesą pasakius, man reikėjo geriau įvertinti situaciją, o geriau išvis nieko nekalbėti", – teigia J.J.Redickas.

2019 metų NBA naujokų biržos pirmasis šaukimas Z.Williamsonas buvo nuolat kamuojamas traumų bei kritikuojamas dėl viršsvorio, tačiau šį sezoną sužibėjo visu ryškumu, o "Pelicans" pirmauja Vakarų konferencijoje.

22-ejų 198 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 33 minutes renka po 25 taškus (60,9 proc. metimų), atkovoja 7,2 bei perima 1,2 kamuolio ir atlieka 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: