J. Morantas buvo kaltinamas paauglio sumušimu ir ginklo demonstravimu, incidentas – ne vienas

J. Morantas buvo kaltinamas paauglio sumušimu ir ginklo demonstravimu, incidentas – ne vienas

Policijos ataskaitoje skelbiama, kad praėjusią vasarą Memfio "Grizzlies" lyderis Ja Morantas praėjusią vasarą netoli savo namų esančioje krepšinio aikštelėje sudavė paaugliui "12-13 smūgių".



Pasak nukentėjusiojo, NBA superžvaigždė po sumušimo nuėjo namo bei "grįžo su už kelnių užkištu pistoletu taip, kad jis būtų matomas, o ranką laikė ant ginklo rankenos".

J.Morantas teisinasi, kad tai buvo savigyna, nors ir pripažįsta, kad smūgiavo pirmas.

Nukentėjęs paauglys į teismą su ieškiniu kreipėsi rugsėjo mėnesį teigdamas, kad incidentą išprovokavęs pataikymas į krepšininko galvą kamuoliu buvo netyčinis. Apygardos prokuroro atstovas viešame pareiškime pranešė, kad byla nebus keliama dėl įrodymų trūkumo.


Prieš kelias dienas iki šio įvykio Memfio prekybos centro apsaugos vadovas pareiškė, kad J.Morantas jam grasino automobilių stovėjimo aikštelėje, o vienas jo bičiulių niukstelėjo jį per galvą.

Praėjusį mėnesį NBA taip pat tyrė atvejį, kai vienas iš žvaigždės pažįstamų buvo nukreipęs ginklo lazerinį taikiklį į Indianos "Pacers" darbuotojus.

J.Moranto agentas Jimas Tanneris paskelbė viešą pareiškimą, kuriame visus kaltinimus pavadino "nepagrįstais gandais ir apkalbėjimais", kuriuos "skleidžia žmonės, norintys griauti Ja gyvenimą bei reputaciją dėl savo finansinės naudos".

"Kiekvienas pareiškimas dėl šaunamojo ginklo buvo išnagrinėtas bei nepasiteisino. Taip pat ir NBA praeitą mėnesį atliktas tyrimas, kuris nesugebėjo rasti jokių įtikinamų įrodymų", – teigia J.Tanneris.

Lygos atstovas patvirtino šią informaciją.

Šiame sezone 23-ejų 188 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 33 minutes renka 27,1 taško (31,2 proc. trit.), atkovoja po 6 bei perima 1,1 kamuolio ir atlieka 8,2 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: