J. Moranto tėvas: šiame gyvenime visi turime savo kovinių žaizdų bei randų

J. Moranto tėvas: šiame gyvenime visi turime savo kovinių žaizdų bei randų

Kaip jau rašėme, Memfio "Grizzlies" lyderis Ja Morantas visgi prisižaidė su ginklu, kurį pademonstravo tiesioginės "Instagram" transliacijos metu.



NBA pradėjo tyrimą, o klubas iš karto suspendavo lygos superžvaigždę dviem rungtynėms. Jau anksčiau problemų su ginklais turėjęs krepšininkas turės pasiaiškinti, o galutinė bausmė bus paskelbta pabaigus tyrimą.

Garsiojo atakų organizatoriaus tėvas Tee Morantas nutraukė tylą dėl situacijos su savo sūnumi.

"Niekas nėra tobulas. Taip, jaučiuosi šiek tiek sugėdintas. Dėl ko? Nes kai esate tėvas, visada norite, kad vaikas būtų idealus. Myliu šį vaikiną ir numirčiau, kad jis gyventų!


Atsisakau pateisinti jo poelgius, tačiau žinau, kad šiame dalyke, kuris vadinamas gyvenimu, visi turime savo kovinių žaizdų bei randų.

Tačiau prieš kalant prie kryžiaus kitą žmogų paklauskite savęs, kaip idealiai jūs gyvenate. Mano sūnus yra dėmesio centre, dėl to viskas, ką jis daro, būna padidinama... Grįšime ir būsime dar geresni. Big 12", – socialiniame tinkle parašė T.Morantas.

Ir tėvo, ir sūnaus paskyros šiuo metu yra neaktyvios.

Šiame sezone 23-ejų 188 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 33 minutes renka 27,1 taško (31,2 proc. trit.), atkovoja po 6 bei perima 1,1 kamuolio ir atlieka 8,2 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: